Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

BARBECUE VAARTOCHT OP ZEILSCHIP HOORN!Samen met uw gezelschap stapt u aan boord van het prachtige zeilschip. Maak een mooie rondvaart langs de kustlijn van Hoorn. Met muziek aan boord en een drankje in de hand geniet u van de zon en het water. Na een uur varen ontsteken we de barbecue en geniet u tijdens de vaartocht van een heerlijke barbecue aan boord! Genieten op deze barbecue boot Hoorn!  

Ontvangst

U en uw gasten worden ontvangen aan de rand van Hoorn. Hier stapt u aan boord en gaan de trossen los!

Barbecue vaartocht Hoorn!

Een unieke manier om gezellig samen zijn, varen en dineren te combineren. De vaartocht start aan de rand van Hoorn waarbij onze schipper en crew u zal verwelkomen aan boord van dit mooie zeilschip. De trossen gaan los en varen Hoorn uit voor een vaarttocht langs de kustlijn van Hoorn en omstreken. Tijdens de vaartocht ontsteken we de barbecue en zal onze chef-kok aan boord voor u live-barbecueën. Geniet van een heerlijke barbecue met diverse vlees- en visgerechten, salades, stokbroden en sauzen. Voor de vegetariërs onder u zorgen we uiteraard voor een goed alternatief zodat iedereen na afloop van de vaart voldoende gegeten heeft. Standaard aan boord bevind zich een geluidsinstallatie zodat er de gehele tijd muziek aanwezig is. Ook is het op verzoek mogelijk om te varen of te eindigen in andere plaatsen zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Volendam of Enkhuizen. Wilt u samen met uw collega's, familie of vrienden genieten van een heerlijke vaartocht, stap dan aan boord van de barbecue zeilboot Hoorn. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 86,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 83,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 81,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 79,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Huur traditioneel zeilschip
Vaartocht van 4 uur over het IJsselmeer
Professionele schipper en bemanning
Barbecue aan boord

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR WESTFRIESLAND!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!