Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

FIETS PUZZELTOCHT PURMEREND!Een unieke manier om op sportieve wijze de stad Purmerend te zien en te beleven. Stap op een fiets en maak een tour samen met uw team door het centrum. Op verschillende locaties beantwoorden u en uw team de vragen en komt u al puzzelend steeds een stukje verder. Halverwege deze fietstour Purmerend staat er een drankje en hapje klaar bij een gezellig café! 

Ontvangst

U en uw gasten worden ontvangen in het centrum van Purmerend. Na de uitleg door onze begeleider ontvangt u een fiets en het spelmateriaal waarna deze fietstour Purmerend van start gaat!

Fiets Puzzeltocht Purmerend! - Unieke Fietstour Purmerend!

U ontvangt een plattegrond met diverse locaties in het centrum van Purmerend. Samen met uw team gaat u op zoek naar deze locaties. Beantwoord de vragen en speel de opdrachten waardoor u steeds een stapje verder komt tijdens deze puzzel fietstour Purmerend. Halverwege het spel houden we een gezamenlijke pauze en komt u allen samen in een gezellig café in het centrum. Hier staat een hapje en drankje voor u klaar! Na een korte pauze gaan u en uw team door op zoek naar de laatste locaties. Lukt het u de puzzel compleet te maken of vallen de puzzelstukjes maar niet in elkaar? We eindigen bij een gezellig café waar we de steps afgeven en de begeleider binnen het winnende team naar voren zal halen voor de welverdiende hoofdprijs!

Uiteraard is deze fietstour Purmerend ook aan te passen als fietstocht met gids, hapjes fietstour of fietstour met gids en diner. Ook is het mogelijk om de fietsen aan te passen in steps. Beleef een leuke en gezellige middag tijdens deze fietstour door het centrum van Purmerend! Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 32,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Huur van fiets
Spelmaterialen puzzeltour
Consumpties 2 p.p.
Hapje tijdens pauze
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR WESTFRIESLAND!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!