Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

BEACHVOLLEYBAL PURMEREND!Springen, duiken en smashen in het warme zand! Welkom op uw eigen Beachvolleybal Toernooi Purmerend! Met onze deskundige scheidsrechter aan de zijlijn en een groot aantal enthousiaste collega’s die u luidruchtig aanmoedigen is winst natuurlijk een kwestie van tijd. Beleef het zelf tijdens uw eigen stranduitje Purmerend!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige locatie in Purmerend met een drankje. Hierna nemen we u mee naar het veld waar de eerste teams zich klaar gaan maken om te strijden tijdens dit beachvolleybal toernooi!

Beachvolleybal Purmerend! - Uniek stranduitje Purmerend!

Wij organiseren vandaag uw eigen beachvolleybaltoernooi waarbij we uw gezelschap opdelen in verschillende teams van 7 á 8 personen (afhankelijk van uw groepsgrote). Alle teams starten in de poule waarbij er korte wedstrijden kruislings tegen elkaar gespeeld worden. Nadat de poule fase is afgerond komen de beste teams in de halve finale en eindigen we met de grote finale. Maar welk team weet deze hoogste trede te bereiken? Na een spannend toernooi huldigen we de winnaars en ontvangen zij de medailles! Geniet van een prachtige activiteit in Purmerend samen met uw collega’s, familie of vrienden!

Dit stranduitje Purmerend is standaard aan de rand van Purmerend, maar ook op uw eigen locatie is dit mogelijk. Uiteraard is het mogelijk voor groepen vanaf 10 personen om voorafgaand aan deze activiteit te genieten van een heerlijke lunch of af te sluiten met een uitgebreid driegangen diner, buffet of barbecue!

 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 25,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 24,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 22,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Beach Volleybal
Pauze met versnapering
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."