Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ESCAPE CITY AMSTERDAM!Een unieke variant op de bekende ‘Escape Rooms’! Dat is Escape City Amsterdam! Tijdens deze game gaat u raadsels oplossen, codes ontcijferen en vele andere opdrachten spelen om uiteindelijk te ontsnappen. Geen krappe ruimte maar de stad is vandaag uw speelterrein. Aan uw team de taak om uit te breken!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een afgesproken locatie in het centrum van Amsterdam door onze begeleider. Na een korte introductie ontvangt u een smartphone en enkele andere materialen waarna de game van start gaat!

Escape City Amsterdam?!

Uw team zit opgesloten in het eerste district. Maar hoe komt u naar de volgende toe? Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Alle teams ontvangen een plattegrond waarop dit staat aangegeven. Daarbuiten ligt een “No Go Area”. Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om door opdrachten te spelen binnen deze area, welke straat, brug of steeg dit is. De speciale Smartphone Escape City App laat duidelijk weten wanneer verkeerde keuzes worden gemaakt en u de ‘No Go Area’ dreigt binnen te gaan. En maakt u verkeerde keuzes, dan kost het uw team punten en tijd!

Bij deze Escape Game Amsterdam zijn alle teams maximaal 2,5 uur ‘opgesloten’ in Amsterdam centrum. Na 2 uur raadsels achterhalen, codes kraken en het spelen van vele andere games is het tijd voor de grande finale en krijgt ieder team een laatste aanwijzing. Weet uw team een koppeling te maken tussen alle eerder opgeloste raadsel, codes en deze laatste aanwijzing? Dan sprint u naar de zojuist ontstane uitgang en komt u als eerste op de eindlocatie! Maar of dit ook betekend of u de winst gaat pakken, dat zal blijken! Voor meer informatie over deze Escape Game Amsterdam of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.
 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:15 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 19 personen)
€ 36,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 29 personen)
€ 35,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 49 personen)
€ 34,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Smartphone inclusief 'escape app '
Spelmaterialen
Versnapering tijdens het spel
Prijs voor de winnaars!
Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)
Vermakelijkheidsbelasting Gemeente Amsterdam op stadstours

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!