Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

LIMO GPS DROPPING AMSTERDAM!U en uw gasten worden opgehaald met een echte limousine. Niets vermoedend geniet u van alle rijkdom en luxe tijdens een rondrit door het centrum van Amsterdam. Dan stopt uw limousine opeens op een onbekende locatie aan de rand van Amsterdam en neemt dit teamuitje Amsterdam al snel een hele ander wending!  

Ontvangst

Op een gezellige locatie in het centrum van Amsterdam worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Dan klinkt er een toeter en kijkt u naar buiten. U ziet de aankomst van een limousine. Is die voor u...??

Limo GPS Dropping door Amsterdam! - Uniek team uitje Amsterdam

U en uw team stappen aan boord van deze luxe voertuigen. Genietend van alle luxe en een glaasje bubbels maakt u een korte rondrit door het centrum van Amsterdam. Dan stopt de Limousine opeens aan de rand van de stad en beveelt luitenant Gerrits u uit te stappen. Het blijkt dat u op trainingsmissie bent waarbij u en uw team worden gedropt aan de rand van de stad! GPS-apparatuur en spelboek is het enige materiaal wat u mee krijgt. Vinden u en uw team door middel van de gegeven coördinaten per GPS de juiste locaties? Door vragen te beantwoorden komt u telkens een stapje verder bij het vinden van de onbekende eindlocatie. Welk team weet als eerste het eindpunt te bereiken en heeft de meeste opdrachten goed weten uit te voeren?

Dit teamuitje Amsterdam leert u op een leuke manier samenwerken, coördineren en leiding nemen. Nadat iedereen weer veilig is teruggekeerd van de missie worden de winnaars gehuldigd en ontvangen zij de mooie hoofdprijs! Uiteraard is dit arrangement verder uit te breiden met ontvangst koffie/thee en gebak of na afloop een borreluurtje, driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue. Ook een complete feestavond met DJ Drive in show of themafeest is mogelijk. Voor de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:30 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 56,00 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 40 personen)
€ 52,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 49,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Inclusief GPS apparatuur
Limousinehuur + 1 glaasje bubbels p.p
Prijs voor de winnaars!
Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.