Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

LEVEND MONOPOLY AMSTERDAM!Een real life spel om straten, gebouwen, pleinen en... Geld! U en uw team spelen Levend Monopoly Amsterdam! Welke straten in het centrum van Amsterdam weet uw team te veroveren? Gaat u voor een kanskaart? Of wordt het toch een nachtje brommen in de gevangenis nadat u onze agent bent tegengekomen...?!! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op het gezellige locatie in het centrum van Amsterdam. Hier staat een drankje voor u klaar en start Mister Money met de speluitleg en teamindeling.

Levend Monopoly Amsterdam! - Uniek teamuitje Amsterdam!

Vandaag beleeft u uw eigen real life versie van Monopoly streets in Amsterdam! Samen met uw team ontvangt u een afbeelding van het speelbord met daarop straten afgebeeld in het centrum. We starten met het rollen van de grote dobbelsteen om uw beginpositie te bepalen, waarna u en uw team te voet op pad gaan om de straten te veroveren! Speel de straten en dobbel (op speciale wijze) om zo uw volgende positie op het bord te bepalen. Maar ook (net zoals bij het echte spel) bij deze levende versie kunt u op de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten komen. Welke kaart kiest uw team? Vervalt uw verzekering? Een vergissing van de bank in uw voordeel? Of stond u met die veel te dikke auto weer is fout geparkeerd midden op de Dam?!

Onderweg komt u uiteraard ook de bekende water-, energie-, en luxe goederen belasting tegen, en gaat u op bezoek in de gevangenis, bij de andere teams natuurlijk! Maar pas op, want gedurende het spel loopt er door het centrum van Amsterdam een politieagent (acteur) rond die u in de boeien slaat als hij u ontdekt. Dus let op want voor u het weet belandt uw team in de gevangenis en kost het u vele knaken! Tijdens dit teamuitje Amsterdam met collega's, familie of vrienden zijn vandaag keiharde euro's te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug of bemachtigd u de Kalverstraat van Amsterdam? Het doel vandaag; de meeste straten van Amsterdam en het daarbij behorende geld te verdienen. Maar voordat de champagnekurken de lucht in knallen, zijn er nog vele straten en panden te veroveren! Uiteraard is dit teamuitje Amsterdam verder uit te breiden met een diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:30 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 26,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 40 personen)
€ 25,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Levend Monopoly
Versnapering tijdens het spel
Prijs voor de winnaars!
Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."