Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ONTDEK DE MOL AMSTERDAM!Dit familie-, vrienden- of bedrijfsfeest Amsterdam start in het oude stadscentrum op een geheime locatie. Hier krijgt u de opdracht van uw missie. Met een team van collega’s gaat Amsterdam in om opdrachten te onderzoeken en uit te voeren. Maar, is eigenlijk iedereen binnen uw eigen team wel te vertrouwen?!  

Ontvangst

Op een geheime locatie in het centrum van Amsterdam worden u en uw gezelschap ontvangen. Dan verschijnt onze begeleider met de speluitleg en ontvangen u en uw team een koffer. Tijd om op pad te gaan door Amsterdam!

Ontdek de Mol Amsterdam!

Ontdek de mol Amsterdam is een spannend spel waarbij u lid bent van een geheime ondergrondse beweging 'Ons Amsterdam' die één doel heeft; bescherm de stad Amsterdam! Deze dient namelijk beschermt te worden tegen een groep projectontwikkelaars die gezamenlijk Amsterdam willen opkopen om er vervolgens één grote casino-stad van te maken, dat kan concurreren met steden als Las Vegas, Dubai en Monaco. Het historisch centrum, sierlijke gebouwen en de bekende grachten van Amsterdam zullen allen moeten wijken. Natuurlijk bent u hier zwaar op tegen en daarom neemt u plaats in deze verzetsbeweging 'Ons Amsterdam!'

U en uw team voeren tijdens dit bedrijfsfeest Amsterdam opdrachten uit waarbij geld te verdienen is. Dit geld is nodig om meer te kunnen bieden voor de stad Amsterdam dan dat de projectontwikkelaars kunnen bieden. Jammer genoeg zijn deze projectontwikkelaars ook niet van gisteren, en hebben zij in ieder team een spion (DE MOL) geplaatst om opdrachten te laten falen! Aan u en uw team de taak om deze mol (uw eigen collega) buitenspel te zetten, en voldoende geld te verzamelen om Amsterdam van deze tragische ondergang te redden! Na een middag vol gebeurtenissen is het tijd om het winnende team, maar ook de beste molletjes te onthullen. Wat hebben zij gedaan om hun team te dwarsbomen? Een spectaculaire ontknoping volgt waarbij het onverwachte naar voren komt en de mollen met liefde zullen vertellen hoe zij iedereen om de tuin hebben weten te leiden! Uiteraard is dit bedrijfsfeest Amsterdam verder uit te breiden met een drie-gangen diner, buffet of barbecue.
Voor meer informatie over Ontdek de mol Amsterdam neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Tablet met ontdek de mol app
Versnapering tijdens het spel
Prijs voor de winnaars!
Spelmaterialen

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.