Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

PENOZE AMSTERDAM!Welkom in de donkere onderwereld waar u zich vandaag in gaat bewegen. U bent onderdeel geworden van 'De Penoze' van Amsterdam. Verkeerde vrienden hebben er voor gezorgd dat u in het bezit bent gekomen van 1000 kg cocaïne. Dit brengt u in een zeer lastig pakket want zowel justitie als een aantal prominente leden uit de onderwereld hebben de jacht geopend. En u bent het doelwit! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige locatie in het centrum van Amsterdam. Hier wacht onze begeleider u op en starten we met een drankje.

Penoze Amsterdam!

U en uw team worden uitgerust met een smartphone met GPS en de speciaal ontwikkelde ‘Penoze App’. Hierop zijn de verschillende posities te zien in Amsterdam waar u kleine hoeveelheden coke 'kwijt' kunt raken. Uw team bezoekt natuurlijk razendsnel deze locaties maar pas op! Want ondertussen verdwijnen er ook locaties. Hoe kan dat? De andere teams zijn namelijk ook op pad om het witte goud te lozen bij kleine en grote afnemers. Dus zorgt dat u net voor een andere leverancier (ander team) uw 'stuff dropt' voordat u niets meer kwijt kunt en u met een berg overblijft en de Penoze niet meer betaald kunnen worden.

Maar, ook de recherche van Amsterdam is actief in de onderwereld met valstrikken, fake adresjes en zogenaamde lok-gebruikers! Dus voordat u een locatie bezoekt, wees op uw hoede! Want een bezoekje aan oom agent en u bent er flink bij! We eindigen na 2,5 uur spelen op de eindlocatie waar we gaan checken hoeveel kilo u uiteindelijk heeft kunnen verkopen en uiteraard hoeveel geld uw team verdient heeft. Maar is dit genoeg om de Penoze tevreden te stellen? Voor meer informatie over dit unieke interactieve maffia spel Amsterdam of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:15 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 19 personen)
€ 36,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 29 personen)
€ 35,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 49 personen)
€ 34,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Smartphone inclusief Penoze app
Spelmaterialen
Prijs voor de winnaars!
Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)
Vermakelijkheidsbelasting Gemeente Amsterdam op stadstours

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!