Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

CSI-PAD MOORDSPEL AMSTERDAM!Melding: “Gisteravond werd het lichaam gevonden van de 26-jarige Debby Vondel. Zij lag op haar linkerzij, voor de bank in een plas bloed. Ze heeft een schotwond linksboven in haar borst, net onder haar schouder. Het slachtoffer ligt op een envelop. Vlakbij ligt er op de vloer een lege kogelhuls. Op de tafel staat een fles champagne met twee halfvolle glazen.”  

Ontvangst

We ontvangen u en uw gezelschap op het plaats delict in Amsterdam. Na ontvangst met een rankje en het uitreiken van het digitaal dossier (IPad) gaat u de stad over opzoek naar een spoor van de dader!

CSI-PAD Moordspel Amsterdam!

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Kun jij met je onderzoeksteam de aanwijzingen ontcijferen? Heb jij het zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij samen met jouw team in staat deze moord in Amsterdam op te lossen! Het programma begint met een politiebericht. Uit het bericht blijkt dat er vier verdachte personen naar voren komen. Ze hebben alle vier een motief, maar hebben ze ook een alibi? In kleine onderzoeksteams wandelt u met iPad en het dossier in de hand door het centrum van de Koog. De kaart op de iPad wordt gebruikt om locaties op te zoeken. Op iedere locatie verschijnt de opdracht vanzelf in beeld zodra uw team aanwezig is. Bij een goed antwoord of goed uitgevoerde opdracht komt er een aanwijzingen naar voren. Zo zijn er aanwijzingen te verdienen over het ballistiek onderzoek, DNA uitslagen, het sectie rapport en meer… Naast het papierwerk, moet ook het veldwerk gebeuren. Dit betekent een buurtonderzoek houden, een digitale kluis kraken waarin Debby haar dagboek bijhield en het luisteren van haar voicemailbox waarin het laatste gesprek voor de dood van Debby is opgenomen. Gaat het hier om een moord in relationele sfeer, speelt geld een belangrijke rol of gaat het om een andere kwestie?

Na een middag in Amsterdam eindigen we op een locatie waar alle teams samen komen. Hier wordt het team dat het beste speurwerk heeft verricht gehuldigd met een prijs en natuurlijk de 'promotie'. Uiteraard vertellen we nog even hoe het verhaal exact in elkaar zit en wie de daadwerkelijke dader is. Uiteraard is dit leuke IPad personeelsuitje Amsterdam verder uit te breiden met een driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue op een mooie locatie. Voor meer informatie en eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op..

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 30,00 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 28,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 25,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje (bier/wijn/fris) 1 per persoon 
Professionele begeleiding (Game-master)
Spelmaterialen CSI Moordspel
IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
Prijs voor de winnaars!
Vermakelijkheidsbelasting Gemeente Amsterdam op stadstours

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."