Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

BIERPROEVERIJ AMSTERDAM!Tijdens deze bierproeverij Amsterdam komt u erachter dat er naast de vertrouwde biermerken, nog vele honderden andere bieren bestaan. Onder begeleiding van een echte kenner op het gebied van bier lopen we het hele bierbrouwproces door. Een mooie ontdekkingstocht waarbij we uiteraard ook diverse bieren uitvoerig gaan testen! 

Ontvangst

Bij een gezellig café in Amsterdam worden u en uw gezelschap ontvangen. Neem plaats en geniet van deze uitgebreide bierproeverij!

Bierproeverij Amsterdam!

Het betreft een geleide proeverij door een kenner op het gebied van bier, wat betekend dat bij ieder bijzonder proefglas bier korte informatie gegeven zal worden. In totaal schenken we vijf proefglazen bier waarbij de gekozen bieren uit verschillende landen afkomstig zijn. Op deze wijze proeft u zelf verschil waarbij ingrediënten en hoeveelheden hiervan duidelijk verschil maken in smaak. De basisingrediënten van bier als graan, hop en gist komen in vaste vorm voorbij waarbij u de mogelijkheid krijgt om deze onderdelen in potten even te bekijken en te ruiken. Gedurende de workshop staan er zoutjes en kannen water op tafel om de smaken van een volgende proefglas bier weer optimaal te kunnen beoordelen. En om deze proefbieren goed te kunnen beoordelen ontvangen alle deelnemers een beoordelingsformulier zodat u uw ervaringen per glas zwart op wit kunt zetten, mocht het u een paar biertjes teveel worden...!

Geniet in anderhalf uur tijd van een gezellige bierproeverij waarbij u een duik neemt in de voor vele onbekende wereld van bier. Deze workshop bier proeven is verder uit te breiden met bijpassende hapjes tijdens de verschillende proefbieren en indien uw gezelschap bestaat uit wijn en bier drinkers, is het mogelijk tegen dezelfde prijs een combinatie te maken tussen de bierproeverij en een wijnproeverij. Uiteraard is deze bierproeverij Amsterdam ook verder uit te breiden met een driegangen diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 19,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 19,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 18,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 18,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 17,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Entree
Rondleiding door bouwerij
Proeverij van 4 proefbieren

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!