Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

STADSWANDELING AMSTERDAM MET GIDS!Ontdek de stad tijdens deze unieke rondleiding Amsterdam! Samen met onze gids maakt u een prachtige tour door het historisch centrum langs vele bezienswaardigheden. Op iedere locatie verteld onze gids u uiteenlopende verhalen en leuke anekdotes over hetgeen er te zien is. Beleef een unieke rondleiding Amsterdam onder begeleiding van onze gids!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden in het centrum ontvangen door onze gids. Na een korte intro start de stadswandeling door Amsterdam op de eerste locatie!

Stadswandeling Amsterdam met Gids!

Bent u bekend of onbekend in Amsterdam? In beide gevallen valt er een hoop te ontdekken in deze stad vol met historie. We starten op een afgesproken plek in het centrum en nemen u vervolgens mee naar verschillende locaties in de stad. Amsterdam bruist en is tegenwoordig een moderne stad waarin historie en heden hand in hand met elkaar gaan. Prachtige panden, mooie pleinen en vele standbeelden van belangrijke personen voeren de boventoon. Maar ook huidige zaken komen aan bod als de Noord-Zuid lijn, Tolerantie in Amsterdam en vele andere zaken die spelen. In maar liefst anderhalf uur tijd nemen we u mee langs vele locaties. Oja, en op verzoek lopen we ook nog even door de warmste straat van Amsterdam, namelijk de ‘roze buurt’. Ook over deze straat weet onze gids u genoeg verhalen te vertellen!

Uiteraard is deze rondleiding Amsterdam verder uit te breiden met bijvoorbeeld start met koffie/thee en gebak, tussen de rondleiding door een borreltje met bittergarnituur in een gezellig Amsterdam café of na afloop van de rondleiding een heerlijk diner. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:12 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 16,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 15,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 14,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 13,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 12,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids (1 per 25 personen)
Rondleiding door Amsterdam (Max. 2 uur)
Vermakelijkheidsbelasting Gemeente Amsterdam op stadstours

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.