Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDLEIDING PER FIETS DOOR AMSTERDAM!Vandaag gaat u Amsterdam ontdekken per fiets! Onder begeleiding van een professionele gids maakt u een prachtige tour door het unieke centrum van Amsterdam. Een mooie fietstour door Amsterdam waarbij u de stad op sportieve wijze gaat leren kennen! 

Ontvangst

Onze gids wacht u op in het centrum van Amsterdam. Nadat u allen een fiets ter hand heeft genomen gaan we in volle vaart vooruit met onze gids voorop!

Rondleiding per Fiets door Amsterdam!

Na een korte introductie over de stad gaan we op de fiets een prachtige tour maken door het centrum van Amsterdam. Waarom heet de Dam zo? Hoe is de Kalverstraat ontstaan? En waarom komen toeristen van over de hele wereld Amsterdam bezoeken? Allemaal vragen waar u tijdens deze rondleiding per fiets door Amsterdam een antwoord op gaat krijgen. Tussendoor kunt u uiteraard aan onze gids vragen stellen over alles wat met Amsterdam te maken heeft. Kortom, een prachtige tour op sportieve wijze waarbij u Amsterdam gaat zien en beleven!

De fietsen zijn modern en zowel voor mannen als voor vrouwen te bestellen. Tevens is het mogelijk om tandems te reserveren i.p.v. standaard fietsen. Deze rondleiding fiets Amsterdam is naast bovenstaande opzet ook aan te passen als puzzel fietstour, hapjes fietstour of als steptour met gids uit te voeren. Tevens is het mogelijk om aansluitend een lunch of diner toe te voegen. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:12 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 32,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele gids
Fietshuur
2 uur durende fietstocht door Amsterdam met rondleiding
Transportkosten
Vermakelijkheidsbelasting Gemeente Amsterdam op stadstours

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!