Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WALKING DINER AMSTERDAM MET GIDS!Kunt u niet kiezen uit de leuke restaurantjes in Amsterdam? Hier is uw oplossing! Tijdens dit walking diner in het centrum van Amsterdam bezoekt u drie restaurants voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Op uw route naar het volgende restaurant neemt onze gids u mee voor een mooie diner rondleiding Amsterdam door het prachtige centrum. We eindigen bij het volgende restaurant waar we uw volgende gang serveren!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij het eerste restaurant in Amsterdam. Neem plaats en geniet van een heerlijk voorgerecht en een drankje.

Walking Diner Amsterdam met Gids!

Deze avond bieden wij u een heerlijk driegangen diner aan in het centrum van Amsterdam. Maar dit is niet zomaar een diner. Het is een diner op maar liefst drie verschillende locaties! Een leuke manier om eens lekker te tafelen, waarbij u telkens weer naast iemand anders plaats neemt. Onder het genot van een drankje en een heerlijk gerecht vliegt de tijd voorbij dus, door naar het volgende restaurant. Tijdens een uitgebreide tour door het centrum van Amsterdam verteld onze gids u tussen de gangen door over de historie en actuele zaken die spelen in Amsterdam. U loopt samen met de gids langs bijvoorbeeld het huis met de kogel, het accijnshuisje en de molen van Piet! Aangekomen in het volgende restaurant neemt u wederom plaats voor uw volgende gang. Ook houden wij uiteraard rekening met de vegetarische medemens waardoor wij het menu kunnen aanpassen.

Dit Walking Diner Amsterdam is mogelijk voor zowel kleine als grote groepen. Daarnaast is dit arrangement verder uit te breiden met een leuke rondvaart, workshop of activiteit. Moet u een uniek uitje organiseren in Amsterdam, dan geeft dit arrangement u drie 'culinaire' feesten in één. Voor meer informatie over deze diner rondleiding Amsterdam of eventuele uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:15 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 62,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 39 personen)
€ 59,50 p.p. excl BTW (Bij 40 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Rondleiding van 2x 45 minuten tussen de gangen door!
Voorgerecht bij restaurant 1
Hoofdgerecht bij restaurant 2
Dessert bij restaurant 3
Vermakelijkheidsbelasting Gemeente Amsterdam op stadstours

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!