Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDLEIDING PER STEP MET GIDS!Vandaag gaat u Amsterdam ontdekken per step! Onder begeleiding van een professionele gids maakt u een prachtige tour door het unieke centrum van Amsterdam. Een mooie steptour Amsterdam waarbij u de stad op sportieve wijze gaat leren kennen!  

Ontvangst

Onze gids wacht u op in het centrum van Amsterdam. Nadat u allen een step ter hand heeft genomen gaan we in volle vaart vooruit met onze gids voorop!

Steptour Amsterdam met Gids!

Na een korte introductie over de stad gaan we per step een prachtige tour maken door het centrum van Amsterdam. Waarom heet de Dam zo? Hoe is de Kalverstraat ontstaan? En waarom komen toeristen van over de hele wereld Amsterdam bezoeken? Allemaal vragen waar u tijdens deze steptour Amsterdam een antwoord op gaat krijgen. Tussendoor kunt u uiteraard aan onze gids vragen stellen over alles wat met Amsterdam te maken heeft. Kortom, een prachtige tour op sportieve wijze waarbij u Amsterdam gaat zien en beleven!

De steps zijn zeer modern en licht qua gewicht waardoor het voor alle deelnemers goed mogelijk is om vooruit te komen. Voor deelnemers die liever de tour maken per fiets, is het ook mogelijk om voor deze personen een fiets te verzorgen. De steptour Amsterdam is naast bovenstaande opzet ook aan te passen als puzzel steptour, hapjes steptour of steptour met gids en diner. Beleef een prachtig step-tour Amsterdam samen met uw gezelschap! Voor meer informatie over dit arrangement neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 32,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele gids
Step huur 1 per persoon
Twee uur durende step tocht door Amsterdam met rondleiding
Transportkosten op locatie
Vermakelijkheidsbelasting Gemeente Amsterdam op stadstours

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR WESTFRIESLAND!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!