Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

VAARTOCHT AMSTERDAM MET KOFFIE EN GEBAK!Genieten van een rondvaart Amsterdam met koffie en gebak? Stap aan boord van uw eigen rondvaartboot en geniet van het prachtige uitzicht. Een mooie rondvaart door het centrum van Amsterdam waarbij u ondertussen geniet van een kop koffie of thee met een heerlijke punt gebak!  

Ontvangst

U en uw gasten worden op een gewenste locatie opgehaald door onze rondvaartboot. De schipper helpt u aan boord en de trossen gaan los voor een rondvaart door Amsterdam centrum!

Vaartocht Amsterdam met koffie & Gebak!

Zodra u aan boord bent start uw eigen grachtentocht door het mooie Amsterdam en serveren we u koffie of thee met gebak. Vervolgens geniet u gedurende twee uur lang van de stad vanaf het water. Tijdens deze rondvaart komen we langs bijzondere gebouwen, pleinen en andere plekjes die Amsterdam zo gezellig maken. Een aantal voorbeelden? Het IJ, Carré, het Amstelhotel en natuurlijk het wallengebied. Op verzoek verteld onze schipper u diverse verhalen over hetgeen te zien is onderweg. En u? U geniet in volle teugen terwijl u ondertussen lekker bij praat met collega's, familie of vrienden.

Uiteraard valt deze rondvaart door Amsterdam verder uit te breiden met een borrelarrangement, lunch of diner aan boord. Ook is het mogelijk deze rondvaart verder uit te breiden met workshop, quiz of zelfs karaoke aan boord. Volop mogelijkheden dus. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:15 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 41,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 35,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele schipper
Rondvaart 2 uur
Huur rondvaartboot
2x kop koffie/thee p.p. inclusief punt appelgebak

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende over FUN GAMES HOORN!:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!