Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

TAPASBOOT AMSTERDAM!Tijdens deze tapas rondvaart Amsterdam geniet u van een heerlijke vaartocht met drankjes en tapas aan boord. We varen gedurende twee uur door het centrum langs historische gebouwen, bekende bezienswaardigheden en door de prachtige grachten van Amsterdam. Ondertussen geniet u van heerlijke tapas! Eet smakelijk!  

Ontvangst

Samen met uw gezelschap stapt u aan boord van de tapasboot Amsterdam. Neem plaats terwijl de trossen los gaan!

Tapasboot Amsterdam!

Stap aan boord van de tapasboot Amsterdam! Gedurende twee uur varen we door Amsterdam en geniet u van drankjes en heerlijke tapas. Met de zon hoog aan de hemel ontspant u helemaal en praat u gezellig bij met uw collega's, familie of vrienden. Historische gebouwen en bekende bezienswaardigheden komen vanzelf voorbij waarbij de schipper u graag tekst en uitleg over geeft. Maar dat is nog niet alles! Want tijdens deze rondvaart Amsterdam komen er heerlijke Spaanse tapas aan boord waarbij u zelf kunt pakken wat u wilt. Bon appetit!

Standaard serveren we tijdens de twee uur durende rondvaart drankjes en verschillende soorten Spaanse tapas. Dit programma is verder uit te breiden met een andere activiteit of programma in het centrum van Amsterdam. Voor meer informatie over de tapasboot Amsterdam en eventuele uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 58,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 57,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 56,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele schipper
Rondvaart 2 uur
Huur rondvaartboot inclusief bediening
Onbeperkt bier, wijn, fris tijdens rondvaart
Heerlijk Spaans Tapasbuffet

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Direct uw offerte! Informatie aanvragen

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag