Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

BARBECUE RONDVAART AMSTERDAM!Een mooie rondvaart door Amsterdam gecombineerd met heerlijke gerechten van de barbecue! Stap aan boord van deze barbecue rondvaart en geniet van het prachtige uitzicht, koele drankjes en vlees, vis en vegetarisch van de barbecue. Na twee uur rondvaart door de grachten van Amsterdam zijn de buikjes vol en stapt u voldaan van boord!  

Ontvangst

Welkom aan boord van uw eigen barbecue boot! Neem plaats terwijl de trossen los gaan!

Barbecue Rondvaart Amsterdam!

Vanaf nu gaat u genieten en ontspannen! Gedurende twee uur lang varen we met uw gezelschap door het prachtige centrum van Amsterdam. Ondertussen schuiven de vele historische gebouwen, bekende bezienswaardigheden en andere bijzonderheden van Amsterdam voorbij waaronder het Amstel Hotel, de Stopera en de Amsterdamse wallen. Terwijl u geniet van het prachtige uitzicht onderweg gaat het barbecue buffet open en worden de eerste gerechten geserveerd. U geniet van een heerlijke barbecue, koele drankjes en een rondvaart in deze prachtige stad.

Standaard serveren we tijdens de twee uur durende rondvaart onbeperkt drankjes en barbecue gerechten tot u genoeg heeft. Dit programma is overigens verder uit te breiden met andere activiteiten of een programma in het centrum van Amsterdam. Voor meer informatie over deze barbecue rondvaart Amsterdam en eventuele uitbreidingsopties, neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 58,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 57,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 56,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele schipper
Rondvaart 2 uur
Huur rondvaartboot inclusief bediening
Onbeperkt bier, wijn, fris tijdens rondvaart
Uitgebreide Barbecue tijdens rondvaart

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!