Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

LUNCH RONDVAART AMSTERDAM!Op uw eigen rondvaartboot door de Amsterdamse grachten? Dat kan! Stap aan boord van uw eigen rondvaartboot en geniet van het prachtige uitzicht. Onder het varen serveren we aan tafel een heerlijke lunch. Beleef een mooie rondvaart door het centrum van Amsterdam waarbij u en uw collega's, familie of vrienden volop zullen genieten!  

Ontvangst

U en uw gasten worden op een gewenste locatie opgehaald door onze rondvaartboot. De schipper helpt u aan boord en de trossen gaan los voor een rondvaart door Amsterdam centrum!

Lunch Rondvaart Amsterdam!

Zodra u aan boord bent start uw eigen grachtentocht door het mooie Amsterdam. Gedurende anderhalf uur lang laten wij u genieten van de stad vanaf het water. Tijdens deze rondvaart komen we langs bijzondere gebouwen, pleinen en andere plekjes die Amsterdam zo gezellig maken. Een aantal voorbeelden? Het IJ, Carré, het Amstelhotel en natuurlijk het wallengebied. Op verzoek verteld onze schipper u diverse verhalen over hetgeen te zien is onderweg. Terwijl u geniet van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft serveren wij u aan tafel een heerlijke lunch. Dubbel geniet dus!

Uiteraard valt deze lunch rondvaart door Amsterdam verder uit te breiden met een borrelarrangement aan boord. Ook is het mogelijk deze rondvaart verder uit te breiden met workshop, quiz of zelfs karaoke aan boord. Volop mogelijkheden dus. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 45,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 43,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele schipper
Rondvaart 1,5 uur
Huur rondvaartboot inclusief bediening
Onbeperkt koffie, thee, melk en jus d’orange
Lunch tijdens rondvaart

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!