Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DANSEN OP DE DISCOBOOT AMSTERDAM!Uw eigen discotheek op het water van Amsterdam en dansen tot in de late uurtjes? Stap aan boord van deze discoboot en dans op het water tijdens een prachtige vaartocht door Amsterdam. Ondertussen geniet u drie uur lang van onbeperkt drankjes! 

Ontvangst

Nabij het centraal station van Amsterdam (of een andere gewenste locatie) stappen u en uw gasten aan boord. De eerste muzikale klanken klinken en op ontspannen wijze ploft u neer op de lounge kussens op het bovendek!

Discoboot Amsterdam!

Met loungemuziek op de achtergrond kijkt u vanaf het water uit over de stad Amsterdam. De motoren worden gestart en de kapitein neemt u mee voor een mooie vaartocht over het IJ en andere grote wateren rondom Amsterdam. Ondertussen heeft de DJ de volume knop iets omhoog gedraaid, en verschijnen de eerste liefhebbers op de dansvloer. Vanaf nu danst u tot in de late uurtjes gezellig met uw collega's, familie of vrienden. Dansen op het water!

Tijdens deze vaartocht op de discoboot kunnen u en uw gasten 3 uur lang onbeperkt gebruik maken van de Hollandse bar (bier, wijn, fris). Uiteraard is het ook mogelijk om aanvullend een barbecue toe te voegen, of extra verlenguren. Tevens is het mogelijk dit arrangement uit te breiden met bijvoorbeeld andere activiteiten gecombineerd in het centrum van Amsterdam. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:25 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 69,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)
€ 66,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 63,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 59,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele schipper
Vaartocht 3 uur
Huur boot inclusief bemanning
Onbeperkt bier, wijn, fris
DJ inclusief apparatuur tijdens vaartocht

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!