Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDLEIDING PURMEREND PER STEP MET DINER!Vandaag ontdekt u Purmerend per step! Onder begeleiding van een professionele gids maakt u een prachtige rondtour door het centrum. Tour waarbij u Purmerend op sportieve wijze goed zult leren kennen. We eindigen bij het restaurant waar een heerlijk driegangen diner voor u klaar staat!  

Ontvangst

Onze gids wacht u op in het centrum. Nadat u allen een step ter hand heeft genomen gaan we in volle vaart vooruit met onze gids voorop.

Steptocht met Diner - Sportieve Rondleiding Purmerend!

Na een korte introductie over de stad gaan we per step de stad Purmerend verkennen. Onze gids neemt u mee op rondleiding door Purmerend centrum en de het oude centrum. Wat is de koemarkt en waarom is dit zo'n speciale locatie? Allemaal vragen die tijdens deze steptocht door Purmerend beantwoordt worden. Na het laatste gedeelte van de tour, eindigen bij een leuk restaurant in het centrum. Hier staat een heerlijk driegangen diner voor u klaar!

De steps zijn zeer modern en licht qua gewicht waardoor het voor alle deelnemers goed mogelijk is om vooruit te komen. Uiteraard is het mogelijk de steptocht ook aan te passen als puzzel steptour, hapjes steptour of een gewone steptour met gids. Het is ook mogelijk om het driegangen diner te vervangen voor een gezellige barbecue, of de steptocht pas na het diner plaats te laten vinden! Beleef een mooie sportieve rondleiding Purmerend per step en geniet van een heerlijk diner! Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 57,00 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 55,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 53,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 51,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 49,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids
Stephuur
2 uur durende steptocht door Purmerend met rondleiding
Transportkosten
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!