Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Bedrijfsfeesten Texel - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis op Texel. Wij als Texel specialist organiseren uw bedrijfsfeesten Texel graag!

Het eiland Texel is het grootste Nederlandse Waddeneilanden en is onderdeel van de provincie Noord-Holland. Texel is een eigen gemeente, en telt maar liefst 14.000 inwoners op het gehele eiland. Texel is veelzijdig waarbij iedere bezoeker van het eiland zich kan vermaken. Komt u voor ontspanning en rust, geniet dan van de vele stranden, mooie fietsroutes en flora en fauna. Neem plaats op de leuke terrasjes en geniet van culinair Texel bij de vele restaurantjes in pittoreske dorpjes als De Cocksdorp, De Koog en Denburg. Of breng een bezoek aan Ecomare, het natuurcentrum van Texel. Vaar mee met een garnalenkotter en begroet onderweg de zeerobben die uitgestrekt op het wad liggen te zonnebaden. Pure ontspanning! Maar ook voor de actievelingen is Texel een uitdaging met de zon, strand, wind en zee inclusief de altijd aanwezige golfslag! Prachtige watersport activiteiten als raften, kano varen behoren hier tot de vele mogelijkheden. Strandjutten of wadlopen zijn unieke activiteiten die op weinig andere locaties in Nederland mogelijk zijn. Beleef een fantastisch actief programma over het eiland, op het strand of in de zee!

Geniet van unieke bedrijfsfeesten Texel met uw gezelschap!

Eén van onze bedrijfsfeesten Texel beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele bedrijfsfeesten Texel voor zowel grote als kleine bedrijven hier graag! Texel biedt vele mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfeesten. Wij laten u daarom tijdens deze bedrijfsfeesten Texel graag kennis maken met dit fantastische eiland. Van unieke thema's met betrekking op Texel met strand, zon en zee, tot aan originele feestconcepten die op iedere locatie mogelijk zijn. Door onze grote kennis en connecties op dit Waddeneiland maken wij ook uw bedrijfsfeesten Texel op maat!

Voor meer informatie over al onze bedrijfsfeesten Texel kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.