Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Bedrijfsuitjes Texel - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis op Texel. Wij als Texel specialist organiseren uw bedrijfsuitjes Texel hier graag!

Het eiland Texel is het grootste Nederlandse Waddeneilanden en is onderdeel van de provincie Noord-Holland. Texel is een eigen gemeente, en telt maar liefst 14.000 inwoners op het gehele eiland. Texel is veelzijdig waarbij iedere bezoeker van het eiland zich kan vermaken. Komt u voor ontspanning en rust, geniet dan van de vele stranden, mooie fietsroutes en flora en fauna. Neem plaats op de leuke terrasjes en geniet van culinair Texel bij de vele restaurantjes in pittoreske dorpjes als De Cocksdorp, De Koog en Denburg. Of breng een bezoek aan Ecomare, het natuurcentrum van Texel. Vaar mee met een garnalenkotter en begroet onderweg de zeerobben die uitgestrekt op het wad liggen te zonnebaden. Pure ontspanning! Maar ook voor de actievelingen is Texel een uitdaging met de zon, strand, wind en zee inclusief de altijd aanwezige golfslag! Prachtige watersport activiteiten als raften, kano varen behoren hier tot de vele mogelijkheden. Strandjutten of wadlopen zijn unieke activiteiten die op weinig andere locaties in Nederland mogelijk zijn. Beleef een fantastisch actief programma over het eiland, op het strand of in de zee!

Geniet van unieke bedrijfsuitjes Texel met uw gezelschap!

Eén van de spannende, spectaculaire of actieve bedrijfsuitjes Texel beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele bedrijfsuitjes Texel hier graag! Het eiland Texel heeft op het gebied van bedrijfsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens één van uw bedrijfsuitjes Texel met dit prachtige Waddeneiland. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen op het strand of over het eiland. Door onze grote kennis van Texel maken wij ook uw bedrijfsuitjes Texel op maat!

Voor meer informatie over onze bedrijfsuitjes Texel kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.