Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsuitjes Texel - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis op het eiland Texel. Wij als Texel kenner organiseren uw groepsuitjes Texel hier graag!

Het eiland Texel is het grootste Nederlandse Waddeneilanden en is onderdeel van de provincie Noord-Holland. Texel is een eigen gemeente, en telt maar liefst 14.000 inwoners op het gehele eiland. Texel is veelzijdig waarbij iedere bezoeker van het eiland zich kan vermaken. Komt u voor ontspanning en rust, geniet dan van de vele stranden, mooie fietsroutes en flora en fauna. Neem plaats op de leuke terrasjes en geniet van culinair Texel bij de vele restaurantjes in pittoreske dorpjes als De Cocksdorp, De Koog en Denburg. Of breng een bezoek aan Ecomare, het natuurcentrum van Texel. Vaar mee met een garnalenkotter en begroet onderweg de zeerobben die uitgestrekt op het wad liggen te zonnebaden. Pure ontspanning! Maar ook voor de actievelingen is Texel een uitdaging met de zon, strand, wind en zee inclusief de altijd aanwezige golfslag! Prachtige watersport activiteiten als raften, kano varen behoren hier tot de vele mogelijkheden. Strandjutten of wadlopen zijn unieke activiteiten die op weinig andere locaties in Nederland mogelijk zijn. Beleef een fantastisch actief programma over het eiland, op het strand of in de zee!

Geniet van unieke groepsuitjes Texel met uw gezelschap!

Eén van de groepsuitjes Texel zelf beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert diverse groepsuitjes Texel voor vele groepen! Dit gezellige eiland biedt op het gebied van groepsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens één van uw groepsuitjes Texel. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen zijn op het strand, in de zee of over het eiland mogelijk. Door onze grote kennis van dit Waddeneiland maken wij vele groepsuitjes Texel op maat!

Voor meer informatie over alle mogelijke groepsuitjes Texel kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.