Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsuitjes Texel - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis op het eiland Texel. Wij organiseren vele mogelijke teambuildingsuitjes Texel voor groepen en partijen!

Het eiland Texel is het grootste Nederlandse Waddeneilanden en is onderdeel van de provincie Noord-Holland. Texel is een eigen gemeente, en telt maar liefst 14.000 inwoners op het gehele eiland. Texel is veelzijdig waarbij iedere bezoeker van het eiland zich kan vermaken. Komt u voor ontspanning en rust, geniet dan van de vele stranden, mooie fietsroutes en flora en fauna. Neem plaats op de leuke terrasjes en geniet van culinair Texel bij de vele restaurantjes in pittoreske dorpjes als De Cocksdorp, De Koog en Denburg. Of breng een bezoek aan Ecomare, het natuurcentrum van Texel. Vaar mee met een garnalenkotter en begroet onderweg de zeerobben die uitgestrekt op het wad liggen te zonnebaden. Pure ontspanning! Maar ook voor de actievelingen is Texel een uitdaging met de zon, strand, wind en zee inclusief de altijd aanwezige golfslag! Prachtige watersport activiteiten als raften, kano varen behoren hier tot de vele mogelijkheden. Strandjutten of wadlopen zijn unieke activiteiten die op weinig andere locaties in Nederland mogelijk zijn. Beleef een fantastisch actief programma over het eiland, op het strand of in de zee!

Geniet van unieke teambuildingsuitjes Texel met uw gezelschap!

Ook één van de teambuildingsuitjes Texel beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert deze teambuildingsuitjes Texel graag! Dit prachtige eiland heeft op het gebied van teambuildingsuitjes Texel vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens één van uw teambuildingsuitjes Texel. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen op het water, over het eiland of in de pittoreske dorpjes. Door onze grote kennis van Texel maken wij ook uw teambuildingsuitjes Texel op maat!

Voor meer informatie over één van onze teambuildingsuitjes Texel kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.