Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Themafeest Texel - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis op het eiland Texel. Wij als Texel kenner organiseren uw themafeest Texel graag!

Het eiland Texel is het grootste Nederlandse Waddeneilanden en is onderdeel van de provincie Noord-Holland. Texel is een eigen gemeente, en telt maar liefst 14.000 inwoners op het gehele eiland. Texel is veelzijdig waarbij iedere bezoeker van het eiland zich kan vermaken. Komt u voor ontspanning en rust, geniet dan van de vele stranden, mooie fietsroutes en flora en fauna. Neem plaats op de leuke terrasjes en geniet van culinair Texel bij de vele restaurantjes in pittoreske dorpjes als De Cocksdorp, De Koog en Denburg. Of breng een bezoek aan Ecomare, het natuurcentrum van Texel. Vaar mee met een garnalenkotter en begroet onderweg de zeerobben die uitgestrekt op het wad liggen te zonnebaden. Pure ontspanning! Maar ook voor de actievelingen is Texel een uitdaging met de zon, strand, wind en zee inclusief de altijd aanwezige golfslag! Prachtige watersport activiteiten als raften, kano varen behoren hier tot de vele mogelijkheden. Strandjutten of wadlopen zijn unieke activiteiten die op weinig andere locaties in Nederland mogelijk zijn. Beleef een fantastisch actief programma over het eiland, op het strand of in de zee!

Geniet van een uniek themafeest Texel met uw gezelschap!

Uw eigen bedrijfs- of themafeest Texel? Eenhoorn Evenementen organiseert uw themafeest Texel graag! Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor uw themafeest met uw bedrijf of collega's. Van specifieke thema's gericht op het eiland Texel tot aan de unieke bredere concepten mogelijk op iedere locatie. Wij maken samen met u uw themafeest Texel op maat!

Voor meer informatie over een themafeest Texel kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.