Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Evenementenbureau Amsterdam


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Amsterdam voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

De stad Amsterdam is gelegen in Noord-Holland en is de hoofdstad van Nederland. Amsterdam, in de volksmond ook wel Mokum genoemd, telt maar liefst ruim 800.000 inwoners en staat bekend als de stad waar alles kan en mag! Een unieke stad met een rijke historie wat terug te zien is in de prachtige herenhuizen, statige gebouwen en vele mooie grachten door het gehele centrum. Met bekende buurtjes en pleinen als de Jordaan, de Dapperbuurt, de Pijp, Rembrandtsplein en Leidseplein staat Amsterdam vooral voor gezelligheid waarin iedereen welkom is. Hier kunt u tot in de late uurtjes op de vele terrassen vertoeven, en leert u de échte Amsterdammer kennen. Amsterdam is een toeristenstad met vele topattracties als het Paleis op de Dam, Anne Frank huis, de Wallen, Madame Tussaud, Rijksmuseum en ga zo maar door. Er zijn simpelweg te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Geniet van Amsterdam tijdens uw bezoek, want Amsterdam verveelt nooit!

Een uniek en creatief evenementenbureau Amsterdam voor ieder gezelschap!

Bent u opzoek naar een evenementenbureau Amsterdam? Eenhoorn Evenementen organiseert verschillende evenementen in deze historische stad. Amsterdam biedt namelijk met haar oude centrum, bekende buurten en bijzondere bezienswaardigheden tal van mogelijkheden op het gebied van evenementen. Wij, als Evenementenbureau Amsterdam, laten u daarom graag kennis maken met deze mooie stad tijdens uw event Amsterdam. Mede door onze kennis van deze stad maken wij ook uw event Amsterdam op maat!

Voor meer informatie over ons evenementenbureau Amsterdam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…