Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsuitje Amsterdam


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Amsterdam voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

De stad Amsterdam is gelegen in Noord-Holland en is de hoofdstad van Nederland. Amsterdam, in de volksmond ook wel Mokum genoemd, telt maar liefst ruim 800.000 inwoners en staat bekend als de stad waar alles kan en mag! Een unieke stad met een rijke historie wat terug te zien is in de prachtige herenhuizen, statige gebouwen en vele mooie grachten door het gehele centrum. Met bekende buurtjes en pleinen als de Jordaan, de Dapperbuurt, de Pijp, Rembrandtsplein en Leidseplein staat Amsterdam vooral voor gezelligheid waarin iedereen welkom is. Hier kunt u tot in de late uurtjes op de vele terrassen vertoeven, en leert u de échte Amsterdammer kennen. Amsterdam is een toeristenstad met vele topattracties als het Paleis op de Dam, Anne Frank huis, de Wallen, Madame Tussaud, Rijksmuseum en ga zo maar door. Er zijn simpelweg te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Geniet van Amsterdam tijdens uw bezoek, want Amsterdam verveelt nooit!

Geniet van een uniek teambuildingsuitje Amsterdam met uw gezelschap!

Op zoek naar een teambuildinguitje Amsterdam? Eenhoorn Evenementen organiseert uw teambuildingsuitje Amsterdam graag! Deze prachtige stad heeft op het gebied van teambuildingsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u tijdens uw teambuildingsuitje Amsterdam daarom graag kennis maken met deze unieke stad. Van leuke spelprogramma's in het centrum om de teamband te versterken tot aan actieve teambuildingsuitjes op het water. Door onze kennis van deze stad maken wij uw teambuildingsuitje Amsterdam op maat!

Voor meer informatie over uw teambuildingsuitje Amsterdam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…