Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsuitjes Amsterdam


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Amsterdam voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

De stad Amsterdam is gelegen in Noord-Holland en is de hoofdstad van Nederland. Amsterdam, in de volksmond ook wel Mokum genoemd, telt maar liefst ruim 800.000 inwoners en staat bekend als de stad waar alles kan en mag! Een unieke stad met een rijke historie wat terug te zien is in de prachtige herenhuizen, statige gebouwen en vele mooie grachten door het gehele centrum. Met bekende buurtjes en pleinen als de Jordaan, de Dapperbuurt, de Pijp, Rembrandtsplein en Leidseplein staat Amsterdam vooral voor gezelligheid waarin iedereen welkom is. Hier kunt u tot in de late uurtjes op de vele terrassen vertoeven, en leert u de échte Amsterdammer kennen. Amsterdam is een toeristenstad met vele topattracties als het Paleis op de Dam, Anne Frank huis, de Wallen, Madame Tussaud, Rijksmuseum en ga zo maar door. Er zijn simpelweg te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Geniet van Amsterdam tijdens uw bezoek, want Amsterdam verveelt nooit!

Geniet van unieke teambuildingsuitjes Amsterdam met uw gezelschap!

Opzoek naar originele teambuildingsuitjes Amsterdam? Wij organiseren uw teambuildingsuitjes Amsterdam graag! Deze prachtige stad heeft op het gebied van teambuildingsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom tijdens uw teambuildingsuitjes Amsterdam graag kennis maken met deze stad. Van spannende spelopdrachten in het centrum met de nodige teambuilding tot aan sportieve evenementen op het water. Samen maken wij ook uw teambuildingsuitjes Amsterdam op maat!

Voor meer informatie over uw teambuildingsuitjes Amsterdam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…