Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Bedrijfsfeest Haarlem


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Haarlem voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Haarlem, een stad met grote historie! De stad Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en telt ruim 154.000 inwoners. Het authentieke centrum is een bezienswaardigheid op zich met sierlijke herenhuizen, prachtig centrum en de rivier 'het Spaarne' dat dwars door de stad stroomt. Centraal gelegen in de stad ligt het plein de Grote Markt met daaraan gelegen de alom bekende Grote Sint BavoKerk. Hier kunt u voor een heerlijk drankje plaats nemen op de vele gezellige terrasjes die op dit plein te vinden zijn. Een unieke stad wat zeker een bezoek waard is!

Geniet van een uniek bedrijfsfeest Haarlem met uw gezelschap!

Een bedrijfsfeest Haarlem organiseren? Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsfeest Haarlem graag! Haarlem heeft op het gebied van bedrijfsfeesten vele mogelijkheden. Wij laten u graag kennis maken tijdens uw bedrijfsfeest Haarlem met deze stad. Van originele feestconcepten gericht op Haarlem tot aan de vele thema's die mogelijk zijn op iedere locatie. Door onze grote kennis binnen deze stad maken wij uw bedrijfsfeest Haarlem op maat!

Voor meer informatie over uw bedrijfsfeest Haarlem kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…