Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Bedrijfsfeesten Haarlem


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Haarlem voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Haarlem, een stad met grote historie! De stad Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en telt ruim 154.000 inwoners. Het authentieke centrum is een bezienswaardigheid op zich met sierlijke herenhuizen, prachtig centrum en de rivier 'het Spaarne' dat dwars door de stad stroomt. Centraal gelegen in de stad ligt het plein de Grote Markt met daaraan gelegen de alom bekende Grote Sint BavoKerk. Hier kunt u voor een heerlijk drankje plaats nemen op de vele gezellige terrasjes die op dit plein te vinden zijn. Een unieke stad wat zeker een bezoek waard is!

Geniet van unieke bedrijfsfeesten Haarlem met uw gezelschap!

Op zoek naar unieke en bijzondere bedrijfsfeesten Haarlem? Wij als Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen organiseren diverse bedrijfsfeesten in Haarlem! Deze prachtige stad heeft op het gebied van bedrijfsfeesten vele mogelijkheden. Wij laten u daarom tijdens één van uw bedrijfsfeesten Haarlem graag kennis maken met deze mooie stad. Van originele feestconcepten gericht op Haarlem tot aan unieke thema's, van kleinschalige feestavond tot grote bedrijfsfeesten. Eenhoorn Evenementen maakt het ook mogelijk voor uw bedrijf!

Voor meer informatie over één van de vele mogelijke bedrijfsfeesten Haarlem kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…