Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Evenementen Haarlem


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Haarlem voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Haarlem, een stad met grote historie! De stad Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en telt ruim 154.000 inwoners. Het authentieke centrum is een bezienswaardigheid op zich met sierlijke herenhuizen, prachtig centrum en de rivier 'het Spaarne' dat dwars door de stad stroomt. Centraal gelegen in de stad ligt het plein de Grote Markt met daaraan gelegen de alom bekende Grote Sint BavoKerk. Hier kunt u voor een heerlijk drankje plaats nemen op de vele gezellige terrasjes die op dit plein te vinden zijn. Een unieke stad wat zeker een bezoek waard is!

Geniet van unieke evenementen Haarlem met uw gezelschap!

Wij organiseren vele evenementen in Haarlem en omgeving. Eenhoorn Evenementen organiseert bedrijfsevenementen, uitjes en publieke evenementen voor vele verschillende doelgroepen. De Theaterfietsdag, 90's Only of Rock that Boat zijn een aantal publieke evenementen Haarlem door ons georganiseerd. Onder de kop 'Publieke Events' vindt u meer informatie over onze evenementen. Beleef samen met ons unieke evenementen in Haarlem!

Voor meer informatie over uw evenementen Haarlem kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…