Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Evenementenbureau Haarlem


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Haarlem voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Haarlem, een stad met grote historie! De stad Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en telt ruim 154.000 inwoners. Het authentieke centrum is een bezienswaardigheid op zich met sierlijke herenhuizen, prachtig centrum en de rivier 'het Spaarne' dat dwars door de stad stroomt. Centraal gelegen in de stad ligt het plein de Grote Markt met daaraan gelegen de alom bekende Grote Sint BavoKerk. Hier kunt u voor een heerlijk drankje plaats nemen op de vele gezellige terrasjes die op dit plein te vinden zijn. Een unieke stad wat zeker een bezoek waard is!

Een uniek en creatief evenementenbureau Haarlem voor ieder gezelschap!

Bent u opzoek naar een evenementenbureau Haarlem? Eenhoorn Evenementen organiseert verschillende evenementen in deze historische stad. Haarlem biedt namelijk met haar oude centrum, bekende buurten en bijzondere bezienswaardigheden tal van mogelijkheden op het gebied van evenementen. Wij, als Evenementenbureau Haarlem, laten u daarom graag kennis maken met deze mooie stad tijdens uw event Haarlem. Mede door onze kennis van deze stad maken wij ook uw event Haarlem op maat!

Voor meer informatie over ons evenementenbureau Haarlem kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…