Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsactiviteiten Haarlem


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Haarlem voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Haarlem, een stad met grote historie! De stad Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en telt ruim 154.000 inwoners. Het authentieke centrum is een bezienswaardigheid op zich met sierlijke herenhuizen, prachtig centrum en de rivier 'het Spaarne' dat dwars door de stad stroomt. Centraal gelegen in de stad ligt het plein de Grote Markt met daaraan gelegen de alom bekende Grote Sint BavoKerk. Hier kunt u voor een heerlijk drankje plaats nemen op de vele gezellige terrasjes die op dit plein te vinden zijn. Een unieke stad wat zeker een bezoek waard is!

Geniet van unieke groepsactiviteiten Haarlem met uw gezelschap!

Beleef één van de originele groepsactiviteiten Haarlem door ons georganiseerd? Deze prachtige historische stad heeft op het gebied van groepsactiviteiten vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw groepsactiviteiten in Haarlem met deze prachtige stad. Van unieke spelopdrachten door het centrum van Haarlem tot aan sportieve evenementen. Door onze kennis binnen deze stad maken wij uw groepsactiviteiten Haarlem op maat!

Voor meer informatie over uw groepsactiviteiten Haarlem kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…