Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsuitjes Haarlem


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Haarlem voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Haarlem, een stad met grote historie! De stad Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en telt ruim 154.000 inwoners. Het authentieke centrum is een bezienswaardigheid op zich met sierlijke herenhuizen, prachtig centrum en de rivier 'het Spaarne' dat dwars door de stad stroomt. Centraal gelegen in de stad ligt het plein de Grote Markt met daaraan gelegen de alom bekende Grote Sint BavoKerk. Hier kunt u voor een heerlijk drankje plaats nemen op de vele gezellige terrasjes die op dit plein te vinden zijn. Een unieke stad wat zeker een bezoek waard is!

Geniet van unieke teambuildingsuitjes Haarlem met uw gezelschap!

Opzoek naar originele teambuildingsuitjes Haarlem? Wij organiseren uw teambuildingsuitjes Haarlem graag! Deze prachtige stad heeft op het gebied van teambuildingsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom tijdens uw teambuildingsuitjes Haarlem graag kennis maken met deze stad. Van spannende spelopdrachten in het centrum met de nodige teambuilding tot aan sportieve evenementen op het water. Samen maken wij ook uw teambuildingsuitjes Haarlem op maat!

Voor meer informatie over uw teambuildingsuitjes Haarlem kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…