Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Themafeesten Haarlem


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Haarlem voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Haarlem, een stad met grote historie! De stad Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en telt ruim 154.000 inwoners. Het authentieke centrum is een bezienswaardigheid op zich met sierlijke herenhuizen, prachtig centrum en de rivier 'het Spaarne' dat dwars door de stad stroomt. Centraal gelegen in de stad ligt het plein de Grote Markt met daaraan gelegen de alom bekende Grote Sint BavoKerk. Hier kunt u voor een heerlijk drankje plaats nemen op de vele gezellige terrasjes die op dit plein te vinden zijn. Een unieke stad wat zeker een bezoek waard is!

Geniet van unieke themafeesten Haarlem met uw gezelschap!

Uw bedrijfs- of themafeesten Haarlem organiseren? Eenhoorn Evenementen organiseert vele themafeesten in Haarlem voor diverse organisaties en bedrijven! Wij bieden een scala aan mogelijkheden op het gebied van themafeesten met uw bedrijf of collega's. Van specifieke thema's gericht op Haarlem tot aan de unieke bredere concepten mogelijk op iedere locatie. Wij maken samen uw themafeesten Haarlem op maat!

Voor meer informatie over onze themafeesten Haarlem kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…