Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Vrijgezellenfeesten Haarlem


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Haarlem voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Haarlem, een stad met grote historie! De stad Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en telt ruim 154.000 inwoners. Het authentieke centrum is een bezienswaardigheid op zich met sierlijke herenhuizen, prachtig centrum en de rivier 'het Spaarne' dat dwars door de stad stroomt. Centraal gelegen in de stad ligt het plein de Grote Markt met daaraan gelegen de alom bekende Grote Sint BavoKerk. Hier kunt u voor een heerlijk drankje plaats nemen op de vele gezellige terrasjes die op dit plein te vinden zijn. Een unieke stad wat zeker een bezoek waard is!

Geniet van unieke vrijgezellenfeesten Haarlem met uw gezelschap!

Unieke vrijgezellenfeesten Haarlem beleven? Eenhoorn Evenementen biedt vele mogelijkheden op het gebied van vrijgezellenfeesten in Haarlem! Deze unieke stad heeft vele mogelijkheden voor vrijgezellenfeesten. Wij laten u daarom tijdens deze vrijgezellenfeesten Haarlem graag kennis maken met deze prachtige stad. Van spannende en leuke spelopdrachten in het centrum van Haarlem tot aan een paaldansworkshop of erotische Cardio-striptease ! Wij maken ook uw vrijgezellenfeesten Haarlem geheel op maat!

Voor meer informatie over uw vrijgezellenfeesten Haarlem kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…