Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Bedrijfsfeesten Purmerend - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van unieke bedrijfsfeesten Purmerend met uw gezelschap!

Op zoek naar unieke en bijzondere bedrijfsfeesten Purmerend? Wij als Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen organiseren diverse bedrijfsfeesten in Purmerend! Deze stad heeft op het gebied van bedrijfsfeesten vele mogelijkheden. Wij laten u daarom tijdens één van uw bedrijfsfeesten Purmerend graag kennis maken met deze mooie stad. Van originele feestconcepten gericht op Purmerend tot aan unieke thema's, van kleinschalige feestavond tot grote bedrijfsfeesten. Eenhoorn Evenementen maakt het ook mogelijk voor uw bedrijf!

Voor meer informatie over één van de vele mogelijke bedrijfsfeesten Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.