Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Evenementen Purmerend - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van unieke evenementen Purmerend met uw gezelschap!

Wij organiseren vele evenementen in Purmerend en omgeving. Eenhoorn Evenementen organiseert bedrijfsevenementen, uitjes en publieke evenementen voor vele verschillende doelgroepen. De Theaterfietsdag, 90's Only of Rock that Boat zijn een aantal publieke evenementen Purmerend door ons georganiseerd. Onder de kop 'Publieke Events' vindt u meer informatie over onze evenementen. Beleef samen met ons unieke evenementen in Purmerend!

Voor meer informatie over uw evenementen Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.