Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Evenementenbureau Purmerend - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Een uniek en creatief evenementenbureau Purmerend!

Bent u opzoek naar een evenementenbureau Purmerend? Eenhoorn Evenementen organiseert verschillende evenementen in deze mooie stad. Purmerend biedt namelijk met haar traditionele centrum en moderne gebouwen tal van mogelijkheden op het gebied van evenementen. Wij, als Evenementenbureau Purmerend, laten u daarom graag kennis maken met deze mooie stad tijdens uw event Purmerend. Mede door onze kennis van deze stad maken wij ook uw event Purmerend op maat!

Voor meer informatie over ons evenementenbureau Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.