Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsactiviteiten Purmerend - Eenhoorn Evenemente


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van unieke groepsactiviteiten Purmerend met uw gezelschap!

Beleef één van de originele groepsactiviteiten Purmerend door ons georganiseerd? Deze prachtige stad heeft op het gebied van groepsactiviteiten vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw groepsactiviteiten in Purmerend. Van unieke spelopdrachten door het centrum tot aan sportieve evenementen aan de rand van Purmerend. Door onze kennis binnen deze stad maken wij uw groepsactiviteiten Purmerend op maat!

Voor meer informatie over uw groepsactiviteiten Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.