Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Bedrijfsuitjes Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke bedrijfsuitjes, feesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw bedrijfsuitjes Hoorn hier graag!

Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het centrum van Hoorn knus en pittoresk. De stad Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van unieke bedrijfsuitjes Hoorn met uw gezelschap!

Originele en unieke bedrijfsuitjes Hoorn? Eenhoorn Evenementen organiseert vele bedrijfsuitjes in deze prachtige stad. Hoorn heeft op het gebied van bedrijfsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw bedrijfsuitjes in Hoorn met de gezelligheid van deze unieke plaats. Van spannende en originele spellen door het centrum van Hoorn tot aan unieke sportieve evenementen op het water. Door onze kennis en connecties binnen Hoorn maken wij ook uw bedrijfsuitjes Hoorn op maat!

Voor meer informatie over onze bedrijfsuitjes Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsuitjes Hoorn in de spotlight!

LEVEND MONOPOLY!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Een real life spel om straten, gebouwen, pleinen en... Geld! U en uw team spelen Levend Monopoly Hoorn! Welke straten in het centrum van Hoorn weet uw team te veroveren?


Lees verder

IPAD CHALLENGE!

€ 30,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 16 personen

Uniek en vernieuwend in de uitjes-wereld! Dat is deze IPad Challenge door het centrum van Hoorn! Gewapend met een echte IPad speelt u dit interactieve spel tegen uw collega's.


Lees verder

STEPTOUR!

€ 17,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 8 personen

Vandaag gaat u Hoorn ontdekken per step! Onder begeleiding van een professionele gids maakt u een prachtige tour waarbij u de stad Hoorn op sportieve wijze goed leert kennen!


Lees verder