Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsuitjes Purmerend - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van unieke groepsuitjes Purmerend met uw gezelschap!

Unieke groepsuitjes Purmerend beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw eigen groepsuitjes Purmerend graag! De stad Purmerend biedt vele mogelijkheden voor leuke en originele groepsuitjes. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw groepsuitjes Purmerend met deze mooie stad. Van originele spelopdrachten met start vanaf de Koemarkt tot aan actieve en sportieve evenementen aan de rand van Purmerend. Door onze grote kennis en connecties binnen Purmerend maken wij samen met u uw groepsuitjes Purmerend op maat!

Voor meer informatie over uw groepsuitjes Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.