Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Personeelsuitje Purmerend - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van een uniek personeelsuitje Purmerend met uw gezelschap!

Een personeelsuitje Purmerend organiseren? Eenhoorn Evenementen organiseert uw personeelsuitje Purmerend graag! De stad Purmerend heeft op het gebied van personeelsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u graag kennis maken tijdens uw personeelsuitje Purmerend. Van spannende spelprogramma┬┤s in het centrum van Purmerend tot aan de sportieve activiteiten aan de rand van de stad. Door onze grote kennis van deze stad maken wij uw personeelsuitje Purmerend op maat!

Voor meer informatie over uw personeelsuitje Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.