Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Rondleiding Purmerend - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van een unieke rondleiding Purmerend met uw gezelschap!

Een unieke rondleiding Purmerend? Eenhoorn Evenementen organiseert uw rondleiding Purmerend graag! Purmerend heeft op het gebied van rondleidingen vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw rondleiding Purmerend. Van een mooie informatieve en culturele rondleiding door het centrum van Purmerend tot aan culinaire of humoristische rondleidingen. Door onze grote kennis van deze stad maken wij uw rondleiding Purmerend op maat!

Voor meer informatie over uw rondleiding Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.