Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Rondleidingen Purmerend - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van unieke rondleidingen Purmerend met uw gezelschap!

Bijzondere en unieke rondleidingen Purmerend beleven? Wij organiseren uw rondleidingen door Purmerend graag! Deze prachtige stad heeft op het gebied van rondleidingen vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens één van onze rondleidingen Purmerend met deze mooie stad. Van informatieve rondleidingen door het centrum van Purmerend, rondleidingen per step, Walking diner waarbij u tussen de rondleidingen door gaat dineren tot aan unieke rondleidingen Purmerend als 'rondje Snackbar!'

Voor meer informatie over uw rondleidingen Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.