Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsuitje Purmerend -Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van een uniek teambuildingsuitje Purmerend met uw gezelschap!

Op zoek naar een teambuildinguitje Purmerend? Eenhoorn Evenementen organiseert uw teambuildingsuitje Purmerend graag! Deze prachtige stad heeft op het gebied van teambuildingsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u tijdens uw teambuildingsuitje Purmerend daarom graag kennis maken met deze unieke stad. Van leuke spelprogramma's in het centrum om de teamband te versterken tot aan actieve teambuildingsuitjes aan de rand van Purmerend. Door onze kennis van deze stad maken wij uw teambuildingsuitje Purmerend op maat!

Voor meer informatie over uw teambuildingsuitje Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.