Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsdag Purmerend - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van een unieke teambuildingsdag Purmerend met uw gezelschap!

Opzoek naar een originele teambuildingsdag Purmerend? Wij organiseren uw teambuildingsdag in Purmerend graag! Deze unieke stad heeft op het gebied van teambuildingsactiviteiten vele mogelijkheden. Wij laten u daarom tijdens uw teambuildingsdag Purmerend graag kennis maken met deze stad. Van spannende spelopdrachten met de nodige teambuilding tot aan sportieve evenementen. Samen maken wij ook uw teambuildingsdag Purmerend op maat!

Voor meer informatie over uw teambuildingsdag Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.