Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Evenement Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw evenement Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke centrum knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van een uniek evenement Hoorn met uw gezelschap!

Wij organiseren uw evenement Hoorn graag. Voor een bedrijfsevenement, familie-evenement of publiek evenement bent u bij Eenhoorn Evenementen aan het juiste adres. Een evenement als De Theaterfietsdag, 90's Only of Rock that Boat zijn een enkele voorbeelden van een publiek evenement in Hoorn door ons georganiseerd. Onder de kop 'Special Events' vindt u meer informatie over een publiek evenement in Hoorn. Beleef samen met ons ook uw evenement Hoorn!

Voor meer informatie over een publiek evenement in Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Evenement Hoorn in de spotlight!

DE I-MOL!

€ 34,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 24 personen

Projectontwikkelaars willen Hoorn opkopen en het centrum veranderen in één groot casino! U bent hier natuurlijk op tegen! Met de IPad houdt u contact met het hoofdkwartier. Maar pas op! Wie is binnen uw team te vertrouwen?!


Lees verder

KASTEEL RADBOUD!

€ 34,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Gebaseerd op het bekende avonturenspel uit de jaren 80 'Fort Boyard', strijden u en uw team vandaag om de sleutels in Kasteel Radboud. Behendigheid, sportiviteit, teamspirit en uitmuntend denkwerk komen aanbod!


Lees verder

SOLEXTOUR!

€ 52,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour West-Friesland? Vandaag maakt u een prachtige tour van 3 uur door het West-Friese landschap.


Lees verder