Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teamuitjes Purmerend - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van unieke teamuitjes Purmerend met uw gezelschap!

Eén van onze teamuitjes Purmerend beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw teamuitjes Purmerend hier graag! Deze prachtige stad biedt vele mogelijkheden voor unieke teamuitjes. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw teamuitjes Purmerend met deze mooie stad. Van spannende spelopdrachten in het centrum van Purmerend tot aan actieve en sportieve teamuitjes. Door onze grote kennis van deze stad maken wij uw teamuitjes Purmerend op maat!

Voor meer informatie over onze teamuitjes Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.