Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uitje Purmerend - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van een uniek uitje Purmerend met uw gezelschap!

Op zoek naar een uitje Purmerend? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitje Purmerend graag! De stad Purmerend heeft op het gebied van uitjes vele mogelijkheden. Wij laten u graag kennis maken tijdens uw uitje Purmerend. Van unieke spelopdrachten door Purmerend centrum tot aan sportieve evenementen aan de rand. Door onze kennis van Purmerend maken wij ook uw uitje Purmerend op maat!

Voor meer informatie over uw uitje Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.